Persondata

Persondatapolitik – De registreredes rettigheder

Alle registrerede hos LOHKE Materieludlejning as (herefter LOHKE) skal modtage oplysning om, at der indsamles personoplysninger, og dette beskrives kortfattet i et klart og enkelt sprog.


Øvrige rettigheder på anmodning:

  • Indsigtsret: alle registrerede hos LOHKE har ret til indsigt i de personoplysninger, der behandles.
  • Berigtigelsesret: alle registrerede hos LOHKE har ret til at få urigtige personoplysninger berigtiget.
  • Sletteret: alle registrerede hos LOHKE har ret til at få sine personoplysninger slettet med mindre det pga. lovgivning ikke kan lade sig gøre, og så oplyses den registrerede om dette.
  • Indsigelsesret: alle registrerede hos LOHKE har ret til at gøre indsigelse mod den dataansvarliges behandling af personoplysninger.
  • Dataportabilitet: alle registrerede hos LOHKE har ret til at få flyttet sine personoplysninger.
  • Begrænsningsret: alle registrerede hos LOHKE har ret til under visse omstændigheder at få den dataansvarlige til at begrænse behandlingen.


Henvendelser fra registrerede:

Hvis LOHKE modtager en henvendelse fra en registreret, som ønsker at gøre brug af en af de ovenfor beskrevne rettigheder henvises til den ansvarlige for Persondataforordningen hos LOHKE.

Hurtigst muligt og senest en måned efter henvendelsen (fristen kan forlænges til to måneder i tilfælde af f.eks. sygdom eller ferie) har LOHKE skaffet/slettet data, som er forespurgt. Det er uden omkostninger for den registrerede at gøre brug af disse rettigheder.

Adresse og kontakt

LOHKE Materieludlejning as
Hammerholmen 43-45
2650 Hvidovre
Tlf.:   +45 70 20 62 42
Fax:  +45 70 20 92 42
E-mail: info@lohke.dk

Vagttelefon:
Har du brug for hjælp fra os udenfor vores åbningstid, så ring på hovednummeret: 70 20 62 42.
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.