Persondata

Persondatapolitik og Cookies

Dine rettigheder hos LOHKE Materieludlejning as
Som registreret hos LOHKE Materieludlejning as (herefter LOHKE) skal vi hermed informere dig om dine rettigheder. Dvs. hvis du er kunde eller besøgende på vores hjemmeside, skal du vide hvad vi registrerer om dig og dette skal vi gøre i et klart og enkelt sprog. Dette vil vi forsøge at gøre her.

Persondata fra hjemmeside og konkurrencer
Når du surfer rundt på vores hjemmeside, tilmelder dig vores nyhedsbrev eller deltager i vores konkurrencer, registrerer vi de oplysninger, du giver os tilladelse til. Dette kan f.eks. være dit navn, din email-adresse samt tekniske oplysninger om din arbejdsstation (din computer, tablet eller mobiltelefon samt dit IP-nummer).

Persondata som kunde hos LOHKE
Som kunde hos LOHKE registrerer vi de oplysninger, som du udfylder på kontooprettelsen, samt de data, som vi løbende får udleveret af dig. Disse oplysninger er typisk navne, telefonnumre og email-adresser.

Vi passer på din data
Hos LOHKE har vi truffet de nødvendige tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger bliver offentliggjort, misbruges eller på anden måde behandles i strid med lovgivningen.

Formål med at opbevare dine persondata
De oplysningerne vi opbevarer, anvender vi til at identificere dig som bruger, til at registrere dine forespørgsler, køb og betalinger, samt for at levere dig de services, du har efterspurgt, f.eks. nyhedsbrev eller at overbringe dig den gode nyhed at du har vundet en konkurrence. Vi anvender også oplysningerne til at optimere vores service og produkter, så du får en bedre kundeoplevelse hos LOHKE.

Videregivelse af dine oplysninger
Vi beskytter selvfølgelig dine persondata og videregiver dem kun til samarbejdspartnere i det omfang det er nødvendigt for at sikre en god service. Vores samarbejdspartnere behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og vi har indgået databehandleraftaler med dem alle.

TV-overvågning
I alle vores afdelinger har vi opsat TV-overvågning for at øge sikkerheden for vores personale og materiel. Overvågningen overholder selvfølgelig gældende lovgivning på området.

Du har mange rettigheder
Ifølge persondataforordningen har du en masse rettigheder: Indsigtsret, Berigtigelsesret, Sletteret, Indsigelsesret, Dataportabilitet og Begrænsningsret. I bund og grund betyder det, at du til en hver tid kan få oplyst hvilke oplysninger vi har om dig og du må gøre indsigelse mod, at dine oplysninger anvendes. Du kan også til en hver tid klage hos Datatilsynet via www.datatilsynet.dk.

Vil du gerne vide mere om dine data eller rettigheder hos LOHKE?
Ønsker du at gøre brug af en af de ovenfor beskrevne rettigheder kan du kontakte den ansvarlige for Persondataforordningen hos LOHKE via email: jro@lohke.dk

Hurtigst muligt og senest en måned efter henvendelsen (fristen kan forlænges til to måneder i tilfælde af f.eks. sygdom eller ferie) har vi hos LOHKE skaffet/slettet data, som er forespurgt – selvfølgelig uden omkostninger for dig.

Cookies
Vores hjemmeside anvender ”cookies”, hvilket er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tablet med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer, så du får en bedre oplevelse, når du besøger vores hjemmeside.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus, og det er muligt at slette eller blokere for cookies (se evt. vejledning på www.minecookies.org/cookiehandtering).

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil eventuelle annoncer kunne blive mindre relevante for dig. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
Websitet indeholder ikke cookies fra tredjeparter.

Adresse og kontakt

LOHKE Materieludlejning as
Hammerholmen 43-45
2650 Hvidovre
Tlf.:   +45 70 20 62 42
Fax:  +45 70 20 92 42
E-mail: info@lohke.dk

CVR. nr: 29416796

Vagttelefon:
Har du brug for hjælp fra os udenfor vores åbningstid, så ring på hovednummeret: 70 20 62 42.
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.