Produkter

hjaelp

Vi har åbent nu

Vores udlejningskonsulenter er klar ved telefonen:

Hvidovre:

Hedehusene:

Hillerød:

Esbjerg:

Aarhus:

70 20 62 42

70 20 62 41

70 20 62 43

70 20 62 45

70 20 62 46

Mærker hos LOHKE


Hos LOHKE udlejer vi kvalitetsmateriel fra udvalgte leverandører.

Atlas Copco leje

Atlas Copco

Atlas Copco-gruppen er en førende global leverandør af bæredygtige produktivitetsløsninger. De leverer produkter og service til kunder i mere end 180 lande, med fokus på produktivitet, energieffektivitet, sikkerhed og ergonomi.

Atlas Copco blev grundlagt i 1873 og de har hovedkvarter i Stockholm.

Atlas Copco er kendt for deres innovative kompressorer, vakuumløsninger og luftbehandlingssystemer, udstyr til byggeri, el- og luftværktøjer og montagesystemer.


Se vores udvalg af materiel fra Atlas Copco:
Bejco leje

Bejco

Bejco & Kramac Maskincompagni A/S har i mere end 20 år – i tæt samarbejde med danske entreprenører - udviklet og produceret den populære Bejco minidumper, hvilket har resultatet i en stærk og styrbar minidumper med benzin- eller el-motor.

Bejco producerer motorbøren i Danmark, hvilket er med til at sikre at produkterne har det nyeste sikkerhedsudstyr og lever op til Arbejdstilsynets krav om sikkerhed.

Ergonomi, driftssikkerhed, simpel betjening er nøgleordene for motorbøren.


Se vores udvalg af materiel fra Bejco:
Bomag leje

Bomag

BOMAG er verdens førende inden for komprimeringsteknologi og fabrikant af maskiner til komprimering af jord, asfalt og affald, fræsemaskiner med mere.

Komprimeringsudstyr fra BOMAG bruges i områder, der er så forskellige som gartneri og landskabspleje til vejkonstruktion. Desuden leverer BOMAG specielle løsninger til bl.a. genanvendelse af beskadiget asfaltbelægning og til jordstabilisering.

BOMAGs maskiner opfylder en lang række forskellige krav ved hjælp af de mange tilgængelige udstyrsvariationer og den globale beskæftigelse af komprimeringseksperter.


Se vores udvalg af materiel fra Bomag:
Dustcontrol leje

Dustcontrol

Dustcontrol fremstiller støvsugere til industrien med meget høje filtreringsniveauer.

Deres sortiment består af bærbare støvsugere til industri- og byggeriet samt faste udvindingsanlæg m.m. Dustcontrol leverer et komplet sortiment af produkter og tilbehør til store og små virksomheder i alle typer industrier.


Se vores udvalg af materiel fra Dustcontrol:
Falcon Lifts leje

Falcon Lifts

Falcon Lifts er selskabet bag de berømte Falcon Spider edderkoplifte på bælter eller hjul, der har fået stor udbredelse i hele verden, fordi den er let og kan komme ind, hvor der er lidt plads og så folde sig ud, når den er på plads. Falcon Spider liften var den første edderkoplift på markedet, der kunne passere gennem en enkelt dør og stadigvæk arbejde i højder på 52 meter.

Falcon Lifts blev grundlagt i 1970’erne, da virksomheden blev etableret som E. Falck Schmidt A/S - i daglig tale Falck Schmidt. Virksomhedens forbogstaver var FS, og FS passer også med forbogstaverne til Falcon Spider. Virksomheden har også været kendt under navnet TCA Lift, men skiftede navn til Falcon Lifts A/S for at signalere en klar og skarp profil til kunder verden over.


Se vores udvalg af materiel fra Falcon Lifts:
Genie leje

Genie

Genie er et amerikansk selskab ejet af Terex, der fremstiller arbejdslifte og platforme, der anvendes til byggeri, renovation m.m. Genie opererer over hele verden, med hovedkontor i Redmond, Washington, USA.

Genie Industries begyndte i 1966 med introduktionen af Genie Hoist, en bærbar, pneumatisk materialelift. Liften blev efterfulgt af yderligere en materialeelevator og en serie af lifte.


Se vores udvalg af materiel fra Genie:
HAMM leje

HAMM

HAMM producerer en bred vifte af produkter til jord- og vejkomprimering og de udnytter førende maskin- og komprimeringsteknologi. Tromlerne har et ergonomisk design og enkel betjening.

Stifteren af virksomheden, Hans Hamm satte i 1911 en milepæl, da han designede og byggede verdens første motordrevne vejtromle. På den tyske fabrik i Tirschenreuth sætter HAMM stadig nye standarder hvad angår design og ergonomi af valsetog, tandem- og gummihjulstromler samt tromler med oszillation.


Se vores udvalg af materiel fra HAMM:
Haulotte leje

Haulotte

Haulotte-koncernen er Europas største og Verdens tredjestørste producent af lifte.

Haulotte er specialist i at producere arbejdsplatforme – alt fra små elektriske saxlifte og mastlifte til store terrængående knækarmslifte og bomlifte. Liftene anvendes typisk af virksomheder inden for byggeriet, servicesektoren samt lager m.m.

Haulotte Group blev dannet fra fusionen af Pinguely og Haulotte i 1995 og omdøbt til Haulotte Group i 2005. Pinguely blev grundlagt af Alexandre Pinguely i Lyon, Frankrig i 1881. Haulotte blev grundlagt i 1924 i L'Horme, Frankrig af Arthur Haulotte.


Se vores udvalg af materiel fra Haulotte:
Hinowa leje

Hinowa

Hinowa har i mere end 30 år produceret lifte og andet materiel på larvefødder, og deres produkter er præget af innovation og højt fagligt niveau. Virksomheden har specialiseret sig i bæltemonterede dumpere, gaffeltrucks og edderkoplifte, og så leverer de undervogne til andre udstyrsproducenter.

Hinowa blev grundlagt i 1987 i Nogara i nærheden af Verona, Italien. Virksomheden eksporterer lifte til det meste af verden og har etableret ekspertisecentre i Europa, Amerika, Australien og Asien.


Se vores udvalg af materiel fra Hinowa:
Hitachi leje

Hitachi

Hitachi tilbyder integrerede løsninger, som spænder fra bl.a. hydrauliske gravemaskiner og andre entreprenørmaskiner til vedligeholdelse. Hitachi udnytter praktisk viden og flere årtiers ekspertise inden for disse teknologier og tilbyder løsninger til civilingeniør- og anlægsarbejde, nedrivning af bygninger og andre strukturer samt minedrift og udgravning.

Hitachi har meget forskelligt udstyr til forskellige industribehov. Deres maskiner leverer gravemaskinerne i en række typer og størrelser, der passer til forskellige opgaver. Ved at udnytte teknologien har Hitachi skabt både effektive og pålidelige maskiner.


Se vores udvalg af materiel fra Hitachi:
HTC leje

HTC

Siden HTC Sweden ABs fødsel i 1987 har HTC udviklet sig til at være verdens førende producent og leverandør af komplette slibe- og vedligeholdelsessystemer til gulve. I dag har virksomheden 150 ansatte og hovedkontoret er beliggende i Söderköping, Sverige.

HTCs forretningskoncept er at udvikle, fremstille og sælge professionelle gulvløsninger, og HTCs systemer omfatter et komplet koncept, der tager hensyn til økonomi, ergonomi og økologi.

HTCs maskiner dækker alt fra kanter til store tusinder af kvadratmeter. HTC producerer et unikt udvalg af diamantværktøjer, der dækker alle de forskellige typer procedurer, der er mulige med HTC gulvslibemaskiner.


Se vores udvalg af materiel fra HTC:

Hydrema leje

Hydrema

Hydrema udvikler og producerer entreprenørmaskiner og udstyr, og de er især kendt for deres dumpere. Den mest udbedte dumper er 912’eren som ofte blot betegnes som ”en Hydrema” på de danske byggepladser.

Hydremas hydrauliske entreprenørmaskiner kan klare de mest krævende opgaver indenfor byggeri, transport, vej og kloak, skov- og landbrugssektoren.

Hydrema blev grundlagt i 1959 i Tyskland.


Se vores udvalg af materiel fra Hydrema:
JLG leje

JLG

JLG er verdens førende designer og producent af lifte i alle størrelser: mastlifte, saxlifte, knækarmslifte, bomlifte m.m.

JLG Industries, Inc. er grundlagt af John L. Grove i 1969 med kun 20 arbejdere og en lille metalfabrik i McConnellsburg, Pennsylvania. Da Grove døde i 2003, efterlod han et firma, der fortsætter med at udvide sig til andre globale markeder, udvikle innovative produkter og nå ud til at hjælpe kunderne med at være mere produktive og arbejde mere sikkert.


Se vores udvalg af materiel fra JLG:
Kobelco leje

Kobelco

Kobelco er en af verdens ældste en af de største og førende producenter af minigravere og gravemaskiner. De første gravemaskiner blev produceret i 1930 på fabrikken i Kobe, Japan. Siden har tusindvis af Kobelco gravemaskiner forladt fabrikker i Japan. Kobelco er ejet af en af verdens største stålproducenter, KOBE Steel, hvilket sikrer den bedste kvalitetsstål til alle Kobelcos gravemaskiner.

Kobelco ønsker at producere gravemaskiner med fokus på markedsledende design og teknologi, der imødekommer ønsket om et lavt brændstofforbrug og optimal støjreduktion. Kobelco er således et kvalitetsprodukt med et lavt brændstofforbrug.


Se vores udvalg af materiel fra Kobelco:
Komatsu leje

Komatsu

Komatsu er en japansk multinational virksomhed der fremstiller anlægsmateriel samt minedrifts- og militærudstyr m.m. Virksomheden blev grundlagt i 1917 og koncernen har sit hovedsæde i Tokyo.

Komatsu er verdens næststørste fabrikant af anlægsmateriel og mineudstyr efter Caterpillar. Koncernen har fabrikker i Japan, Asien, Amerika og Europa.

Komatsu fremstillede sin første traktor til landbrugsformål i 1931, og i dag fremstiller de en lang række entreprenørmaskiner bl.a. gravemaskiner og minilæssere samt verdens største bulldozer, D575.


Se vores udvalg af materiel fra Komatsu:
Kramer leje

Kramer

Kramer producerer hjullæssere og teleskoplæssere med ekstrem manøvredygtighed, off-road kapacitet og høj effektivitet.

Kramer udvikler og bygger altid maskiner i overensstemmelse med deres kunders behov. Uanset om det er bygge- og genbrugsindustrien, gartnerier eller andre industrier er Kramers maskiner problemløsere til de mest varierede opgaver og udfordringer.

Kramer er et af tre mærker fra Wacker Neuson Group. Dette samarbejde skaber synergier for at fremme forskning, udvikling og vækst hurtigere og sikkert.


Se vores udvalg af materiel fra Kramer:
Kubota leje

Kubota

Kubota fremstiller entreprenørmaskiner, herunder minigravemaskiner og minilæssere, som sælges i det meste af verden. Kubota minigravemaskiner er især kendt for deres avancerede funktioner og faciliteter, og de har den største markedsandel i verden. De opfylder alle europæiske sikkerhedsstandarder, som betragtes som de strengeste standarder i verden.

Kubota har 40 års ekspertise i fremstilling af minigravere, og de designer produkterne med opmærksomhed på alle detaljer for at forhindre skade og ødelæggelse. Kubota har derfor et ry for høj holdbarhed fra kunder over hele verden.

Kubotas minigravere har kraft og alsidighed til at påtage sig næsten enhver form for opgave - selv i det hårdeste miljø. Ved at kombinere forbedret grave- og løftekraft med jævn drivkraft, vil minigraveren altid få arbejdet udført.


Se vores udvalg af materiel fra Kubota:
New Holland leje

New Holland

New Holland er verdens førende indenfor landbrugsmaskiner som f.eks. traktorer, mejetærskere, druehøstere, halmpressere m.m.

Virksomheden har taget navn efter byen New Holland i Pennsylvania, USA, hvor grundlæggeren, Abe Zimmerman i 1895 åbnede et værksted.

New Holland er meget kendt for deres traktorer, som produceres i høj kvalitet og med øje for innovation.


Se vores udvalg af materiel fra New Holland:
Nibbi leje

Nibbi

Nibbi producerer produkter til græsplæne- og havevedligeholdelse til både fagfolk og private brugere.

Nibbi er specielt kendt for deres 2-hjulede traktor-/fejemaskine, der gennem de sidste 50 år har været i konstant udvikling. Nibbi professionelle traktorer anvendes bl.a. kommuner, boligselskaber, anlægsgartnere, entreprenører osv. Nibbi Mak er alsidig og kan både bruges som fejemaskine, snekost og fræser.


Se vores udvalg af materiel fra Nibbi:
Magni leje

Magni

Magni Telescopic Handlers fremstiller og distribuerer innovative lifte og teleskoplæssere, der anvendes over hele verden.

Virksomheden er beliggende i Castelfranco Emilia, nær Modena, Italien, i en moderne fabrik med en årlig produktionskapacitet på 1.000 enheder.


Se vores udvalg af materiel fra Magni:
Manitou leje

Manitou

Manitou er en af verdens førende leverandør inden for lifte, gaffeltrucks og teleskoplæssere. Manitous teleskoplæsser er den mest solgte i Danmark, og faktisk er maskinen så populær på de danske byggepladser, at teleskoplæsseren ofte blot kaldes for en ”Manitou”.

Virksomheden blev grundlagt i 1890 i Frankrig af familierne Braud & Faucheux, og i 1958 ændrede virksomheden navn til BF Manitou.


Se vores udvalg af materiel fra Manitou:
Nifty leje

Nifty

Niftylift er en af de største producenter af lifte i Europa. De har specialiseret sig i kompakte, letvægt, udskydende bomme, der giver maksimal ydelse med minimal miljøpåvirkning.

Nifty anvender avanceret 3D modelleringssoftware til at optimere alle aspekter af deres liftes design og det er med til at sikre, at liftene leverer fremragende ydeevne uden at gå på kompromis med funktionalitet eller pålidelighed.

Niftylift Ltd. blev grundlagt i 1985 af Roger Bowden i et haveskur i Bedfordshire, England. I dag har Nifty mere end 400 ansatte i Storbritannien og USA sammen med et stort forhandlernetværk i over 40 lande.


Se vores udvalg af materiel fra Nifty:
OMMELIFT leje

OMMELIFT

OMMELIFT er kendt for at producere lifte i høj kvalitet med lang levetid. Ommelift er specialister i trailerlifte og larvefodslifte.

OMMELIFT er en dansk familieejet virksomhed, der blev grundlagt i Sdr. Omme 1906. I dag er OMMELIFT en international virksomhed med ca. 110 medarbejdere, som eksporterer en stor del af liftene til mere end 70 lande.


RUTHMANN leje

RUTHMANN

RUTHMANN GmbH & Co KG er en moderne og innovativ virksomhed, der bl.a. producerer lastbillifte. Virksomheden har tre kendte brands: STEIGER, ECOLINE og BLUELIFT, og de er kendt for deres ekstraordinære kvalitet og teknologi samt højeste kundetilfredshed.

RUTHMANN blev grundlagt af Anton Ruthmann i 1901 i Tyskland, hvor de har serviceret, udviklet og solgt alt fra symaskiner til pushcarts og i 1954 lancerede de den første liftbil.


SoRoTo leje

SoRoTo

SoRoTo er en førende producent og leverandør af tvangsblandere og transportbånd. SoRoTo Maskiner blev etableret i 1986 og sælger i dag deres materiel til udlejningsfirmaer og forhandlere i over 50 lande.

SoRoTos originale tvangsblander har et patenterede blandesystem, og maskinen har i mange år sat standarden for tvangsblandere på det europæiske marked.

SoRoTo producerer materiel hvor kvaliteten er i top. F.eks. er SoRoTos gearmotorerne i deres tvangsblandere nøje udvalgt med henblik på maksimum effekt med minimum belastning af motor såvel som miljø.


Se vores udvalg af materiel fra Soroto:
STIHL leje

STIHL

STIHL blev grundlagt af Andreas Stihl, som i 1926 udviklede den første motorsav, og siden grundlæggelsen har virksomheden STIHL satset på revolutionerende teknik og innovative idéer.

STIHL producerer verdens mest købte motorsavs og de er specialister i motorredskaber til have- og skovbrug. Mærket STIHL er synonymt med teknik i den absolutte topklasse, og i dag bliver deres produkter solgt i mere end 160 lande.


Se vores udvalg af materiel fra Stihl:
Snorkel/Upright leje

Snorkel/Upright

Snorkel er en førende global producent af lifte. Deres omfattende sortiment af lifte sikrer kunderne sikkert og effektivt arbejde i højden - fra 4 meter til 125 meter.

Virksomheden Tanfield ejer både Snorkel og UpRight og i 2010 blev mærkerne lagt sammen under navnet Snorkel, som var det favoriserede mærke i Nordamerika og Australien/New Zealand, mens UpRight primært blev brugt i Europa, Mellemøsten og Afrika, hvor det er det stærkeste og bedre kendte mærke.


Se vores udvalg af materiel fra Snorkel/Upright:
Sumner leje

Sumner

Sumner Manufacturing er markedsledende inden for rørhåndteringsudstyr og derudover har de et produktsortiment med udstyr til en bred vifte af entreprenører, bl.a. til løfteopgaver, rørhåndtering, svejsning og meget mere.


Se vores udvalg af materiel fra Sumner:
Superskub leje

Superskub

Den populære motorbør, Superskub bliver produceret af Hedensted Gruppen A/S (HG), og den i forskellige udgaver til store dele af verden. Hedensted Gruppen er en familieejet virksomhed, der blev stiftet i 1971.

Motorbøren, Super Skub er meget anvendt af anlægsgartnere, entreprenører, landmænd, murermestre og materieludlejningsvirksomheder.


Se vores udvalg af materiel fra Superskub:

Takeuchi leje

Takeuchi

Takeuchi er i dag en af fremtidens helt afgørende producenter indenfor minigravere. Minigravemaskinerne produceres af Takeuchi MFG. CO. Ltd. i Nagano, Japan, og produktsortimentet rummer gravere fra 800 kg. op til 14.000 kg.

En Takeuchi gravemaskine har ry for kvalitet og pålidelighed over alt andet. Den mest populære Takeuchi gravemaskine er TB216, der vejer under 1600 kg med førerhus. Større Takeuchi gravemaskiner omfatter bl.a. en 14 ton TB2150. Gravemaskinerne fra Takeuchi tilbyder styrke, præcision og ydeevne, når der er et behov. Alle Takeuchi gravemaskiner er konstrueret til det højeste niveau af komfort for operatøren og har en smidig fingerspidskontrol.


Se vores udvalg af materiel fra Takeuchi:
Thwaites leje

Thwaites

Thwaites navn er synonymt med dumpere af bedste kvalitet på markedet. Avanceret design og investering i værktøj giver kunderne de allerbedste produkter.

Thwaites specialiserer sig i dumpere og producerer maskinerne i mange størrelser. På hvert trin i fremstillingsprocessen har hver komponent bestået de strengeste tests, inden den samlede dumper går gennem sin endelige forudgående inspektion.


Se vores udvalg af materiel fra Thwaites:

Wacker Neuson leje

Wacker Neuson

Wacker Neuson producerer materiel til professionelle brugere inden for byggeri, havearbejde, landskabspleje og landbrug samt blandt kommunale organer og virksomheder inden for brancher som genanvendelse, energi og jernbanetransport. Wacker Neuson tilbyder bl.a. et bredt sortiment af pladevibratorer og stampere.

Wacker Neuson er aktiv over hele verden, i mange forskellige regioner, lande og kulturer og i forskellige brancher. Vores kunder er vidt forskellige, og det samme er deres anvendelser og de krav, de stiller til Wacker Neuson.

I tæt samarbejde med kunderne tilbyder Wacker Neuson produkter og tjenester, der overgår kundernes høje standarder og opfylder deres forskellige krav, mens deres kapaciteter forbedres. Kundernes tillid til os giver os motivation til at yde vores bedste, idet vi stræber efter at opnå ægte innovation og højeste kvalitet. Vi bestræber os på at være en pålidelig partner, der med engagement hjælper sine kunder til at opnå succes.


Se vores udvalg af materiel fra Wacker Neuson:

Weidemann leje

Weidemann

Følgende faktorer er kendetegnende for Weidemann: stor genkendelighed, et positivt image og en stor markedsaccept samt et stærkt partnerskab mellem producent, forhandlere og kunder.

Weidemann har et tæt samarbejde mellem Weidemanns udviklingsteam og kunderne har igen og igen ført til innovative koncepter og et målrettet produktprogram med høj brugervenlighed og avanceret teknik.

Weidemann producerer bl.a. minilæssere og deres maskiner og service leverer varen og begejstrer brugerne under det daglige arbejde.


Se vores udvalg af materiel fra Weidemann:
Weycor/Atlas leje

Weycor/Atlas

Atlas Weyhausen GmbH har over 40 års erfaring inden for fremstilling af kompakte hjullæssere til en række forskellige anvendelser. De karakteristiske ATLAS minilæssere er værdsat for deres pålidelighed fra kunder over hele verden: inden for byggebranchen, gartneri og havearbejde, landbrug, materialehåndtering og genanvendelse.

Weycor er et af Tysklands førende producenter af entreprenørmaskiner. Virksomheden blev grundlagt i 1971 af Dr. Friedrich Weyhausen og i 2016 skiftede virksomheden navn fra Atlas til Waycor.

Weycor har ikke blot sat mærke på det kompakte hjullæssermarked, men også i tromlesegmentet. I årtier har ATLAS/weycor-mærket repræsenteret kraft, præcision og pålidelighed for kunderne på disse markeder.


Se vores udvalg af materiel fra Weycor/Atlas:

Adresse og kontakt

Renta A/S (tidl. LOHKE)
Valseholmen 14
2650 Hvidovre
Tlf.:   +45 70 20 62 42
E-mail: info@renta.dk

CVR. nr: 29416796

Vagttelefon:
Har du brug for hjælp fra os udenfor vores åbningstid, så ring på hovednummeret: 70 20 62 42.
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.