Produkter

hjaelp

Vi åbner igen i morgen kl. 06.00

Vores udlejningskonsulenter er klar ved telefonen:

Hvidovre:

Hedehusene:

Hillerød:

Esbjerg:

Aarhus:

70 20 62 42

70 20 62 41

70 20 62 43

70 20 62 45

70 20 62 46

Lifte

spacer

Liftudlejning hos LOHKE Materieludlejning as

Hvad end du skal pudse vinduer, lægge tag eller navigere rundt i en lagerbygning med højt til loftet, så har vi den type lift, du søger. Lige siden 2006 har vi her hos LOHKE specialiseret os i materieludlejning, og det inkluderer bl.a. anlægsmateriel, byggemateriel, grønt materiel og meget mere. Dette indebærer naturligvis også liftudlejning. Med vores mange års erfaring er vi kompetente og rustet til at rådgive dig og udleje dig lige præcis det udstyr, du har brug for.

Udlejning af lifte, der passer til dit formål

Er du på udkig efter en saxlift, en mastelift, en knækarmslift, en bomlift eller en lastbillift, så finder du denne type og mange andre her på siden. Med vores store sortiment indenfor liftudlejning, kan du nemt finde den type lift, der passer til det arbejde, du skal udføre. Vi har bl.a. lifte, der er ideelle til smalle lagergange eller andre steder, hvor der er begrænset plads såsom kontorer, butikker og hoteller. Derudover finder du hos os også den type lift, der er perfekt til anlægsarbejde, tagdækning og el arbejde. Uanset hvilken lift du er på udkig efter, og om den skal være til indendørs eller udendørs brug, så garanterer vi, at du vil arbejde sikkert i højden med lifte fra LOHKE.

Din foretrukne liftudlejer i Danmark

Hos LOHKE udlejer vi lifte til hele Danmark, og vi stræber bl.a. efter at være landets fortrukne liftudlejer. Når du lejer udstyr hos os, så får du derfor ikke kun en leverandør, men også en samarbejdspartner. Det betyder, at du kan spørge vores kompetente medarbejdere til råds ift. hvilken lift og udstyr, der passer bedst til dit projekt. Når du lejer lifte og andet materiel her hos os, får du særdeles vedligeholdt og stærk materiel. På den måde kan du være sikker på, at du altid får en maskine, der er i topkvalitet - og det er uanset, om det er en terrængående lift, saxlift – med eller uden markeringsfri hjul - eller en lastbillift, der gør det let at komme rundt til mange opgaver på kort tid.

Adresse og kontakt

Renta A/S (tidl. LOHKE)
Valseholmen 14
2650 Hvidovre
Tlf.:   +45 70 20 62 42
E-mail: info@renta.dk

CVR. nr: 29416796

Vagttelefon:
Har du brug for hjælp fra os udenfor vores åbningstid, så ring på hovednummeret: 70 20 62 42.
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.