Vi samler på glade kunder

Vi samler på tilfredse kunder


Hos LOHKE Materieludlejning as har vi mange forskellige kunder. Vores kunder er både den selvstændige tømrer, maler eller murer og det er også store entreprenørvirksomheder og offentlige institutioner.

Uanset om du er en stor eller lille kunde, så bestræber vi os på at give dig den bedst mulige service og vi sørger for at vores materiel er i god stand, så det virker, når du skal bruge det.

Herunder finder du nogle kundeudtalelser, og vi er stolte af og glade for hver eneste rose vi har fået. Tilfredse kunder kan vi ikke få nok af.

Citater fra kunder hos LOHKE Materieludlejning as

Materiellet er altid i 100% stand


Det er meget effektivt og professionelt, materiellet er altid i 100% stand..."   Christian Oversø, Håndværkstaksator hos Gorm Larsen & Søn A/S


”Når vi kontakter vores konsulent hos LOHKE med en opmåling eller lev. af materiel, får vi samme dag en bekræftelse på mail på opgaven.

Det er meget effektivt og professionelt, materiellet er altid i 100% stand og alle aftaler overholdes.

Selv efter de voldsomme efterårsstorme vi har haft de sidste 4-5 år kan LOHKE stadig præstere at opmåle, sende bekræftelser og levere lifte allerede dagen efter.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet og anbefaler LOHKE flere gange om ugen til andre entreprenører.

Citater fra kunder hos LOHKE Materieludlejning as

Man holder aldrig stille, når man lejer sit materiel hos LOHKE


"Jeg lejer materiel hos LOHKE fordi det virker hver gang..."   Lennart Petersen, Formand hos Brødrene Jensen VVS


”Jeg lejer materiel hos LOHKE, fordi det virker hver gang. Materiellet er forholdsvist nyt, og sker der det mindste, så går der max. en time, før der står en af LOHKEs montører på byggepladsen.

Vi havde for nylig lejet en gravemaskine, hvorpå vi kom til at sprænge en hydraulikslange. Jeg ringede til LOHKE, og på under en time var problemet fixet, så vi kunne arbejde videre. Det var helt fantastisk.

Desuden oplever jeg, at telefonen altid bliver taget, når jeg ringer til min salgskonsulent hos LOHKE. Og hvis han ikke svarer, så ringer han altid hurtigt tilbage.

Man holder aldrig stille, når man lejer sit materiel hos LOHKE.”
Citater fra kunder hos LOHKE Materieludlejning as

Der er altid nogen at få fat på hos LOHKE


”Hos LOHKE får vi altid hurtig levering og udrykning..."   Kamilla Due, Byggeleder hos EK Entreprise A/S


”Hos LOHKE får vi altid hurtig levering og udrykning, og håndværkerne sætter meget pris på at grejet er nyere og altid virker.

Jeg synes, at det er fedt, at jeg får en sms med ordrebekræftelse. Så kan jeg hurtigt kan se at der er styr på det, og at materiellet er på vej.

Der er altid nogen at få fat på hos LOHKE. Brænder det på og vi er nødt til at arbejde om aftenen eller i weekenden, så kan jeg ringe på vagttelefonen og få hjælp.

Jeg kan kun anbefale at ringe til LOHKE, hvis man skal leje materiel.”

Citater fra kunder hos LOHKE Materieludlejning as

De gør det meget bedre end andre i branchen


"Mit generelle billede af LOHKE Materieludlejning as er rigtig godt..."   Rico Jensen, Formand hos NCC Døre og Vinduer

"Mit generelle billede af LOHKE Materieludlejning as er rigtig godt. De gør det meget bedre end andre i branchen. Vi har tidligere været skuffet over andre materielleverandører, og vi har på ingen måde fortrudt at vi nu lejer vores maskiner hos LOHKE. Vi modtager kun godt materiel og god service fra LOHKE.

F.eks. havde vi fornylig bestilt en materialehejs til levering på vores plads kl. 15.00. Materiellet bliver næsten altid leveret til tiden, men denne dag ringer LOHKEs chauffør, Jens klokken 13.30 og fortæller mig, at han desværre bliver forsinket og først kan være der kl. 15.45. Med denne information kunne jeg omprioritere og planlægge efter dette.

Jens trillede ind på pladsen kl. 15.40, og jeg fik en undskyldning samt en pose bolsjer til gutterne. Det er sørme god service."

Citater fra kunder hos LOHKE Materieludlejning as

Meget sjældent nedbrud på maskinerne


"Hos LOHKE får jeg altid materiel i god stand..."   Tommy Teglgaard, Ejer af Teglgaard Tag & Facade ApS samt Teglgaard Isolering

"Hos LOHKE får jeg altid materiel i god stand, og der er meget sjældent nedbrud på maskinerne. Derudover får jeg en god service, og jeg oplever, at medarbejderne er kompetente og ved hvad de taler om, når jeg har brug for vejledning eller hjælp.

LOHKE har lavet nogle videoer med en kort introduktion på nogle af deres maskiner. Dette har været en stor hjælp for mig, da jeg f.eks. skulle leje en edderkoplift for første gang."

Citater fra kunder hos LOHKE Materieludlejning as

Vil du også være kunde hos LOHKE?


Hos LOHKE samler vi på glade kunder, og hvis du også vil være én af dem, så udfyld en kontooprettelse med det samme.

Adresse og kontakt

Renta A/S (tidl. LOHKE)
Valseholmen 14
2650 Hvidovre
Tlf.:   +45 70 20 62 42
E-mail: info@renta.dk

CVR. nr: 29416796

Vagttelefon:
Har du brug for hjælp fra os udenfor vores åbningstid, så ring på hovednummeret: 70 20 62 42.
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.