Produkter

hjaelp

Vi har åbent nu

Vores udlejningskonsulenter er klar ved telefonen:

Hvidovre:

Hedehusene:

Hillerød:

Esbjerg:

Aarhus:

70 20 62 42

70 20 62 41

70 20 62 43

70 20 62 45

70 20 62 46

Anlægsmateriel

Lej anlægsmateriel hos LOHKE

Siden 2006 har vi her hos LOHKE udlejet diverse anlægsmaskiner og anlægsmateriel. Vi har betjent professionelle både indenfor det private og det offentlige. Det betyder, at vi har meget erfaring med de mange forskellige maskiner, der er en nødvendighed inden for mange brancher - såsom bygge- og anlægsbranchen. Når du lejer anlægsmaskiner og anlægsmateriel hos os, så får du materiel, der er særdeles vedligeholdt og i topkvalitet. Dermed sikrer du produktivitet og effektivitet, når du tager vores maskiner i brug.

Lej alle typer anlægsmaskiner og anlægsmateriel hos os

Som du kan se her på hjemmesiden, har vi et bredt udvalg af anlægsmaskiner og anlægsmateriel. På denne side kan du finde vores mange typer maskiner, som især anvendes til anlægsarbejde. Vi har alt fra minilæssere og dumpere til gravemaskiner fra 0,8 op til 14 tons. Derudover kan du hos LOHKE Materieludlejning også leje pladevibrator, jordlopper, råjordskompaktor, tromle og meget mere. Med disse mange muligheder kan du leje den maskine, der opfylder dine krav, og som hjælper dig på bedste vis med at gøre anlægsarbejdet nemmere og mere effektivt. Og det er uanset, om du er et lille firma eller en stor virksomhed.


Vi udlejer anlægsmaskiner til hele Danmark

LOHKE er landsdækkende. Kontakt os, hvis I skal leje maskiner til nybyg, renovering, kabelarbejde, kloakarbejde eller fjernvarme – og vandrørsrenovering. Vi er nemlig ikke kun leverandør, men også din samarbejdspartner Det betyder, at hvis du har brug for vejledning i forhold til at finde den anlægsmaskine med de funktioner, der opfylder dine krav, så kan vi være behjælpelige og rådgive dig. Har du spørgsmål til nogle af vores anlægsmaskiner og anlægsmateriel, eller mangler du et godt tilbud på leje af ovenstående maskiner, så ring til os med det samme på tlf. 70 20 62 42.

Adresse og kontakt

Renta A/S (tidl. LOHKE)
Valseholmen 14
2650 Hvidovre
Tlf.:   +45 70 20 62 42
E-mail: info@renta.dk

CVR. nr: 29416796

Vagttelefon:
Har du brug for hjælp fra os udenfor vores åbningstid, så ring på hovednummeret: 70 20 62 42.
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.