Prev Next

LOHKE skifter navn til Renta

LOHKE Materieludlejning as har pr. 1/1-23 skiftet navn til Renta A/S. Klik her for at se vores nye hjemmeside! Læs mere

Cases

cases

Rico Jensen NCC Dore og vinduer Rico Jensen, NCC Døre & Vinduer:citat "Mit generelle billede af LOHKE Materieludlejning as er rigtig godt. De gør det meget bedre end andre i branchen. Vi har tidligere været skuffet over andre materielleverandører, og vi har på ingen måde fortrudt at vi nu lejer vores maskiner hos LOHKE. Vi modtager kun godt materiel og god service fra LOHKE.

F.eks. havde vi fornylig bestilt en materialehejs til levering på vores plads kl. 15.00. Materiellet bliver næsten altid leveret til tiden, men denne dag ringer LOHKEs chauffør, Jens klokken 13.30 og fortæller mig, at han desværre bliver forsinket og først kan være der kl. 15.45. Med denne information kunne jeg omprioritere og planlægge efter dette. Jens trillede ind på pladsen kl. 15.40, og jeg fik en undskyldning samt en pose bolsjer til gutterne. Det er sørme god service."


 

Adresse og kontakt

Renta A/S (tidl. LOHKE)
Valseholmen 14
2650 Hvidovre
Tlf.:   +45 70 20 62 42
E-mail: info@renta.dk

CVR. nr: 29416796

Vagttelefon:
Har du brug for hjælp fra os udenfor vores åbningstid, så ring på hovednummeret: 70 20 62 42.
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.