Prev Next

LOHKE skifter navn til Renta

LOHKE Materieludlejning as har pr. 1/1-23 skiftet navn til Renta A/S. Klik her for at se vores nye hjemmeside! Læs mereLOHKE Materieludlejning skifter navn til Renta A/S -  og vi leverer stadig pålidelighed

Du har sikkert hørt det – og måske har du også lagt mærke til at vores logo har ændret sig – men LOHKE valgte sidste år at fusionere med Renta, og her fra årsskiftet har vi valgt at tage det fulde skidt og skifte navnet. Vores officielle navn er pr. 1/1 2023 Renta A/S.


Vi beholder samme CVR.nr., samme adresse osv., men navn og logo ændrer vi på alle maskine, dokumenter m.m. i løbet af de næste stykke tid.
Vi leverer stadig pålidelighed

Ligeledes er vores værdisæt og ambitionsniveau det samme og vi stræber fortsat mod at være den foretrukne udlejer i Danmark. Vores materiel er ungt og særdeles godt vedligeholdt, hvilket sikrer dig en høj produktivitet og du undgår unødige nedbrud, og vi vil bevare den personlige kontakt, så du føler dig værdsat og samtidig får hurtig respons på spørgsmål og forespørgsler.


Vi er stolte af at slå os sammen med Renta og ser frem til en blomstrende fremtid for Team Renta og Verdens Bedste Kunder.

Se vores nye hjemmeside her!

 
Vind et gavekort til Middag for 2

I slutningen af hver måned i 2018 trækker vi lod om et landsdækkende gavekort til en middag for to personer til en værdi af kr. 499,-.

Vinderen udtrækkes blandt alle modtagere af vores nyhedsbrev og får direkte besked. Navnene på vinderne offentliggøres på LOHKEs hjemmeside.

Klik her for at tilmelde dig LOHKEs nyhedsbrevAdresse og kontakt

Renta A/S (tidl. LOHKE)
Valseholmen 14
2650 Hvidovre
Tlf.:   +45 70 20 62 42
E-mail: info@renta.dk

CVR. nr: 29416796

Vagttelefon:
Har du brug for hjælp fra os udenfor vores åbningstid, så ring på hovednummeret: 70 20 62 42.
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.